Εγκαινιάζεται το νέο αμαξοστάσιο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Λύση στο πρόβλημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης του μηχανολογικού εξοπλισμού του δήμου προσφέρει το νέο αμαξοστάσιο Πυλαίας-Χορτιάτη, που εγκαινιάζεται την Παρασκευή.

 

“Τα εγκαίνια του έργου αποτελούν την τελευταία πράξη μιας μεγάλης προσπάθειας για την απομάκρυνση του αμαξοστασίου από μία κατοικημένη περιοχή και την επίλυση με τον τρόπο αυτό ενός μεγάλου προβλήματος ιδιαίτερα στην Πυλαία. Αυτό ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος μας, ώστε να ικανοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων αλλά και του προσωπικού του δήμου μας”, τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Όπως πρόσθεσε, με τη λειτουργία του νέου αμαξοστασίου θα αλλάξει άρδην συνολικά η δομή και η λειτουργία της διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης. “Η μεταφορά στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μάς δίνει την ευκαιρία λειτουργικής και ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών αλλά και μείωσης του λειτουργικού κόστους της υπηρεσίας μέσα από την καλύτερη οργάνωση”, παρατήρησε ο κ. Καϊτεζίδης. Το νέο αμαξοστάσιο αναπτύσσεται σε μία έκταση 10 στρεμμάτων.

 

Πηγή: Εφημερίδα Μακεδονία