«Εκδικητές 2»: Διέρρευσε και παρέμεινε στο διαδίκτυο το τρέιλερ

Όταν το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας της Μάρβελ με τους «Εκδικητές 2: Η Εποχή του Ultron» διέρρευσε μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το στούντιο της Μάρβελ αντέδρασε με ανάρτηση στο twitter αναφερόμενη στην οργάνωση που πολεμούν οι ήρωες της ταινίας.

 

Ωστόσο, το χιουμοριστικό σχόλιό της πρόκειται στην πραγματικότητα για μια οργισμένη αντίδραση στη διαρροή, καθώς η Μάρβελ σκοπεύει να «φτάσει στα άκρα». Εχει απαιτήσει από την Google να δοθούν τα στοιχεία ενός χρήστη που ονομάζεται «John Gazelle» και  πιστεύουν πως φόρτωσε παράνομα το αρχείο.

 

Η Google είναι υποχρεωμένη να παραδώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ταυτοποίηση του χάκερ στο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο στις 18 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP από την οποία φορτώθηκε το αρχείο, καθώς η διεύθυνση θα βοηθήσει στο εντοπισμό του τόπου από όπου φορτώθηκε παρανόμως το αρχείο με το τρέιλερ της ταινίας.

Με την ανάρτηση του τρέιλερ στο YouTube ο χρήστης ανατραπεί μια προσεκτικά σχεδιασμένη έναρξη από την Μάρβελ, όπου η εταιρία είχε σχεδιάσει να κάνει να προβληθεί για πρώτη φορά σε συγκεκριμένη εκπομπή. Ωστόσο, η εταιρία αναγκάστηκε να ανεβάσει την πλήρη έκδοση HD πολύ νωρίτερα.