ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7/5/2019

Ακόμη μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις παράλληλες εκδηλώσεις της Ανθοέκθεσης 2019. Συγκεκριμένα παρακολουθήσαμε χορούς της Μακεδονίαςαπό τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθοκήπων Ν. Ευκαρπίας και από το Εσπερινό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων.

Σας προσκαλούμε όλους να διασκεδάσουμε και σήμερα Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. με  παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα του Δήμου μας και με Θρακιώτικους χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος». Θα συνεχίσουμε με χορούς της Θράκης από το επίλεκτο τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας και τον Λαογραφικό Όμιλο Αμπελοκήπων. Στο τέλος της βραδιάς θα απολαύσουμε μια εξαιρετική συναυλία από τα παιδιά του Φάρου του Κόσμου, με την μπάντα «FM BAND»

          Μην ξεχνάτε η Ανθοέκθεση λειτουργεί καθημερινά έως το Σάββατο 11 Μαΐου στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είσοδος από Ελ. Βενιζέλου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες: 9 π.μ.– 10 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΑΝΕΤΟ PARKING.