Εκστρατεία στήριξης αστέγων Θεσσαλονίκης από τον Όμιλο Ροταράκτ

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

Εκστρατεία για τη στήριξη των άστεγων της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί Όμιλος Ροταράκτ Θεσσαλονίκης, καλώντας τους πολίτες να βοηθήσουν

Όπως αναφέρει ο Όμιλος, η κατάσταση είναι τραγική και το ζούμε καθημερινά, περπατώντας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, της πρωταθλήτριας πόλης στην ανεργία, με ποσοστά που ξεπερνούν το 38%. Άνθρωποι που δεν έχουν πού να μείνουν τα βράδια, δεν μπορούν να προστατευτούν από τις επαναλαμβανόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και σήμερα έχουν την ανάγκη όλων περισσότερο από ποτέ.

“Καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας προσφέροντας κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, είδη που μπορούν να τους κρατήσουν ζεστούς, τα οποία και θα διανείμουμε στους δρόμους της πόλης, σε ανθρώπους που αυτές τις μέρες τα έχουν πραγματική ανάγκη. Όσες περισσότερες κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα και άλλα είδη καταφέρουμε να συλλέξουμε, τόσοι περισσότεροι συμπολίτες μας θα βοηθηθούν έμπρακτα”, αναφέρει στο κάλεσμά του το Rotaract Club.

Καταληκτική ημερομηνία για τη συλλογή ειδών είναι η 20η Μαρτίου 2016, ημέρα Κυριακή.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει διαθέτοντας στον Όμιλο τα παραπάνω είδη μπορεί να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο κο Θανάση Τζάπο στο τηλέφωνο 6977954638 για σχετικές πληροφορίες. Κατά τη διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης, ο Όμιλος λαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει επιπροσθέτως ζεστό φαγητό στους αστέγους της Θεσσαλονίκης.