Έκθεση αφίσας: «e/Design your Expression»

Τα εγκαίνια της έκθεσης αφίσας με τίτλο «e/Design your Expression» θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2015, στις 20.00, στο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93).

 

Η έκθεση την οποία διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ομάδα Design Toolkit και την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας, θα διαρκέσει έως τις 2 Μαΐου 2015.

 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει συγκεντρωμένα τα έργα επαγγελματιών γραφιστών από όλη την Ελλάδα, που σχεδιάστηκαν με κεντρικό θέμα την ελευθερία της έκφρασης. Στόχος της έκθεσης είναι, μέσω της οπτικής επικοινωνίας και του design, να προβληθεί το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου να χρησιμοποιεί το λόγο, το σώμα του ή άλλα μέσα για να εκφράσει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις χωρίς παρέμβαση, λογοκρισία ή καταστολή και να προσφέρει ένα βήμα για αναστοχασμό πάνω στα βασικά μας δικαιώματα.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δεύτερης συνάντησης νέων γραφιστών «Toolkit Startup 2», που απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους τμημάτων γραφιστικής δημόσιων και ιδιωτικών σχολών καθώς και σε επαγγελματίες του χώρου της οπτικής επικοινωνίας. Περισσότερες πληροφορίες: http://toolkitstartup.gr/el/home/ 

 

Η έκθεση θα λειτουργεί από Τρίτη έως Κυριακή κατά τις ώρες 10.00 έως 18.00.