Ελένη Τοπαλούδη: Ο πατέρας της έδωσε τριαντάφυλλο στην εισαγγελέα- Τι είπε για την ομιλία της

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες μετά το τέλος της αγόρευσης της εισαγγελέως στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εισαγγελέας συγκίνησε τους παρευρισκόμενους για τα όσα είπε για το 21χρονο θύμα, με τον πατέρα της να ακούει προσεκτικά για τέσσερις ώρες και να συγκινείται. Αυτό που έκανε όμως στο τέλος της αγόρευσης, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση. Μόλις τελείωσε η χθεσινή διαδικασία, πλησίασε την έδρα συγκινημένος και πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο στην κα. Δόγκα, ευχαριστώντας της για τα όσα είπε για την κόρη τους, αλλά και για τους ίδιους τους γονείς της. Μάλιστα συγκινήθηκε και η ίδια όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και νωρίτερα στις κάμερες έξω από τα δικαστήρια.

«Φτάνουμε πλέον στην τελική ευθεία της δικαστικής διαδικασίας, αλλά εμείς έχουμε να διανύσουμε έναν βασανιστικό ψυχολογικό Γολγοθά μέχρι να πεθάνουμε. Για όλους μας, όπως για κάθε γονιό – που απεύχομαι κανένας να βρεθεί σε αυτή τη θέση – είναι μια επώδυνη διαδικασία. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία στις 13 Γενάρη, καταθέσαμε αλήθειες και δώσαμε κατάθεση ψυχής. Σε όλη αυτή τη διάρκεια υπήρχαν άνθρωποι που είπαν ψέματα και για αυτό θα ακολουθηθούν όλες οι ποινικές διαδικασίες», ανέφερε ο Ιωάννης Τοπαλούδης στον ΑΝΤ1.

«Η κυρία εισαγγελέας είπε – και συγκινήθηκε όταν το είπε – ότι σε όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στην Ελένη. Εκείνη τη στιγμή είδα την Ελένη να κάθεται δίπλα στην έδρα της εισαγγελέως», πρόσθεσε. Οσον αφορά για το ξέσπασμα που είχε η σύζυγός του προς του κατηγορούμενους, είπε χαρακτηριστικά πως:
«Η μάνα είναι μάνα και στα ξεσπάσματά της πρέπει να στεκόμαστε βουβοί και με σεβασμό».

Πηγή: iefimerida.gr