Ένα κορίτσι ξεσήκωσε τους φίλους του γύρου στη Θεσσαλονίκη μέσω facebook!

Μια μαθήτρια Γυμνασ;ioυ εμφανίζεται ως η διοργανώτρια της Παγκόσμιας Ημέρας Πιτόγυρου που αναρτήθηκε στο Facebook και έχει ήδη προσελκύσει χιλιάδες ανθρώπους, από τους οποίους ήδη 9.900 έχουν υποσχεθεί ότι θα πάνε. 

 

Η international eat a πιτόγυρο day προσέλκυσε άμεσα λάτρεις του παραδοσιακού γρήγορου φαγητού της Ελλάδας και ειδικά της Θεσσαλονίκης, η οποία φημίζεται για το γύρο της, έστω και αν τα κρέατα δεν είναι συνήθως ντόπια αλλά προέρχονται κυρίως από Βέλγιο και Ολλανδία και σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι κατάλληλα προς βρώση, πλην όμως οι ιδιοκτήτες πολύ φημισμένων ψητοπωλείων της πόλης κατά παράβαση κάθε νόμου εξακολουθούν να τα πουλάνε στους ανυποψίαστους πελάτες. 

 

Η ιδέα για την «Παγκόσμια Ημέρα Φάε έναν Πιτόγυρο» αποτελεί συνέχεια άλλων μάλλον σαχλής θεματολογίας διοργανώσεων, όπως η Παγκόσμια Ημέρα Χουφτώματος Στήθους, η Παγκόσμια Ημέρα Χουφτώματος Πέους και η Παγκόσμια Ημέρα Χουφτώματος Οπισθίων. 

 

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, σύμφωνα με τη διοργανώτρια, η οποία έχει οριστεί για την 3η Μαΐου. Άγνωστο φυσικά που θα γίνει αυτή η εκδήλωση, η οποία δεν γνωρίζουμε αν την γνωρίζουν οι ίδιοι οι ψητοπώλες. 

 

Αναφέρεται στη σχετική εκδήλωση στο facebook:

 

«Αυτή η εκδήλωση είναι διαφορετική από τις άλλες. Δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στο φύλο, την θρησκεία ή την εθνικότητα. Δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκευτικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα. Αυτή η εκδήλωση έχει δημιουργηθεί για να τιμήσουμε την σπουδαία αυτή ανακάλυψη του πιτόγυρου.

Φάτε γύρο because yolo. Και αμα κάνετε δίαιτα, κάντε μια ημέρα μια εξαίρεση. :) :)

P.S. Οι γύροι δεν είναι δωρεάν παιδιά. Άμα ήταν θα τους έπαιρνα όλους εγώ.»

 

Υπενθυμίζεται ότι ένα μήνα μετά από το event Φαε Πιτόγυρο θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου στις 5 Απριλίου στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι! 

 

Το σχόλιό μας: Αν μη τι άλλο, αντί ο κόσμος να διεκδικεί τα δικαιώματά του και αντί να σκεφτεί πώς μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, το γλεντά στο facebook, καίγοντας τον εγκέφαλό του. Καλό κάψιμο λες και δεν έφτανε το κάψιμο του Κράτους, της θαλασσοδανειοκρατίας και της τραπεζοκρατίας… 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr