Έναρξη εγγραφών στο παιδικό κέντρο του ΑΠΘ

Από τις 2 έως και τις 10 Ιουνίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα οι γονείς που ανήκουν στην πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος γονέας να υποβάλει αίτηση εγγραφής στη γραμματεία του Παιδικού Κέντρου του ΑΠΘ.

 

Το Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ είναι αυτοτελής παιδαγωγική μονάδα, η οποία περιλαμβάνει Παιδικό Σταθμό, για παιδιά ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών έως 5 ετών και Νηπιαγωγείο.

 

Στον παιδικό σταθμό και στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Κέντρου του ΑΠΘ αξιοποιούνται οι πιο σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις. Στόχος είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών που φιλοξενεί, σεβόμενο την προσωπικότητα, τα συναισθήματα, τις ανάγκες, το ρυθμό και τα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού.

 

Το Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ λειτουργεί σε άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που πλαισιώνονται από ένα, μοναδικό σε φυσικό περιβάλλον, υπαίθριο χώρο. Εξασφαλίζει, με αυτόν τον τρόπο, την παροχή υψηλού επιπέδου παιδαγωγικών υπηρεσιών, οι οποίες απευθύνονται όχι μόνο στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και στο σύνολο των παιδιών της πόλης.

 

Την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου έχει επταμελής επιστημονική επιτροπή Καθηγητών του ΑΠΘ από την Παιδαγωγική Σχολή, το Τμήμα Ψυχολογίας και το Τμήμα Ιατρικής.

 

Το Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη, όπισθεν του ΑΧΕΠΑ και η Γραμματεία για τις εγγραφές λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8:00 με 15:00.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 995240, 2310995130 και 2310 995039

 

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να ενημερωθείτε από τον ιστοχώρο του Παιδικού Κέντρου:http://www.paidiko.auth.gr/el/node/145

 

(Οι παραπάνω ημερομηνίες ισχύουν για νέες εγγραφές και όχι για την επανεγγραφή παιδιών που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο).

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr