Ενταση έξω από το Εφετείο: Προκαλούν οι χρυσαυγίτες -Υποστηρικτές του Λαγού επιτέθηκαν φραστικά σε συγκεντρωμένους

Ενταση προκλήθηκε προ ολίγου έξω από το Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως, απ’ όπου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση για τα ελαφρυντικά των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Η διαδικασία για το αν θα αναγνωριστούν ελαφρυντικά στην ηγετική ομάδα και τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένονται εξελίξεις τις προσεχείς ώρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός δήλωσε ότι θα παραβρεθεί σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής και κάλεσε τους υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης να δώσουν το «παρών», με την Ελληνική Αστυνομία να απαγορεύει την εν λόγω κινητοποίηση για λόγους ασφαλείας.

Παρά ταύτα, μια ολιγομελής ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στα δικαστήρια και κινήθηκε απειλητικά προς τα μέλη του ΠΑΜΕ που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο. Οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν φραστικά στους συγκεντρωμένους, πέταξαν έναν καφέ και απωθήθηκαν άμεσα από αστυνομικούς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις -Κλειστή η Αλεξάνδρας
Κλειστό είναι αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας από το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας λόγω της συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο Αθηνών. Όπως διευκρινίζει η Τροχαία θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες στην περιοχή.Πηγή: iefimerida.gr