Επισκευάζονται και συντηρούνται δημοτικές τουαλέτες στη Θεσσαλονίκη

Την εκτέλεση και τον τρόπο δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση Αφοδευτηρίων» ενέκρινε στη διάρκεια της 15ης τακτικής συνεδρίασής του το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015.

 

Το έργο περιλαμβάνει επεμβάσεις συντήρησης και επισκευής στις  δημοτικές τουαλέτες που βρίσκονται στις οδούς Ασκητού και Καρύπη, στο πάρκο Νέας Ελβετίας, στην Πλατεία Δημοκρατίας και στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας. Επίσης προβλέπεται συντήρηση και των υπολοίπων αφοδευτηρίων που λειτουργούν σε όλη την έκταση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πλήρεις ανακατασκευές κτιρίων, αντικαταστάσεις ειδών υγιεινής, θυρών, παραθύρων και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων  καθώς και βάψιμο, σβήσιμο graffiti’s και επισκευές ζημιών που προκλήθηκαν από βανδαλισμούς.

 

Επίσης  σε όσες δημοτικές τουαλέτες έχουν ήδη γίνει επισκευές, όπως τα  WC της Νέας Παραλίας, στο Πεδίο του Άρεως, στον πύργο του Τριγωνίου, της οδού Γενναδίου, της  Πλατείας Αριστοτέλους και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης κατά περίπτωση.

 

Το έργο είναι προϋπολογισμού 80.000 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., εκ των οποίων οι 25.000 € έχουν συμπεριληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2015, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 55.000 € θα κατανεμηθεί στο 2016.   

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr