Επιστρέφει ο «κροκοδειλάκιας» για τον… φυγά Σήφη

Νέες προσπάθειες καταβάλλονται στο Ρέθυμνο για να πιάσουν τον κροκόδειλο Σήφη, ο οποίος συνεχίζει να… κόβει βόλτες ανενόχλητος στο φράγμα των Ποταμών.

Όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει από την αρχή του καλοκαιριού έως και σήμερα έχουν πέσει στο κενό, παρότι οι τοπικές Αρχές ακολούθησαν τη συμβουλή του «κροκοδειλάκια» Ολιβιέ Μπερά να αλλάξουν το μενού των δολωμάτων.

Μιλώντας στο cretapost.gr ο διευθυντής διαχείρισης υδραυλικών έργων του ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης επεσήμανε πως «Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η ιστορία. Σε λίγο καιρό θα χειμωνιάσει για τα καλά και θα είναι αδύνατο να πλησιάσουμε την λίμνη και τον κροκόδειλο. Γι’ αυτό και μέχρι τέλος του μήνα θα τον έχουμε πιάσει».

«Υπάρχουν άνθρωποι καθημερινά που βρίσκονται στο Φράγμα και βλέπουν τον κροκόδειλο που πλησιάζει στις παγίδες αλλά δεν πιάνεται. Σε λιγάκι θα τις βγάλουμε και περιμένουμε για μία ακόμα – ελπίζουμε τελική – προσπάθεια του κ. Μπερά», υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης και ανέφερε ότι ο διάσημος «κροκοδειλάκιας» θα έρθει στο νησί πιθανότατα στο τέλος του Οκτωβρίου.