Έργα υποδομών και ανάπλασης σε Πολίχνη και Σταυρούπολη (ΦΩΤΟ)

erga-pavlou-mela2

Στην νεοεντασσόμενη πολεοδομική ενότητα Π16 της Δημοτικής Κοινότητας  της Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, εκτελείται αυτή την περίοδο έργο οδοποιίας, το οποίο  περιλαμβάνει χαράξεις – διανοίξεις οδών με κατασκευή κρασπέδων σε οικοδομικά τετράγωνα και  πεζοδρόμια  σε ορισμένους δρόμους .

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 216.600 ευρώ και αντιστοιχεί στα χρήματα που προκύπτουν από την εισφορά των δημοτών για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Με την υλοποίηση του έργου αξιοποιείται το  ειδικό κονδύλιο του προϋπολογισμού για την εισφορά της Π16 και  οι εισφορές των δημοτών  διατίθενται σε στοχευμένα έργα υποδομών και ανάπλασης ειδικά για την περιοχή.

Η υλοποίηση βασικών υποδομών  που θα πραγματοποιείται κάθε έτος ανάλογα με το ύψος των εισφορών, είναι απαραίτητη για την περιοχή και σε συνδυασμό με τα έργα δικτύων  που εκτελέσθηκαν, είναι οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις  για τη διατήρηση του χαρακτήρα της περιοχής ως περιοχής κατοικίας, για τη διασφάλιση και  προστασία των κοινόχρηστων – δημόσιων χώρων και για τη  μελλοντική διαμόρφωση  του αστικού τοπίου στην Π16.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Πάντσης ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Μαρία Καραβάτου και τα υπηρεσιακά στελέχη, για την πορεία του έργου.

erga-pavlou-mela3

Ξηλώθηκε το γήπεδο στην Ομόνοια Σταυρούπολης και τοποθετείται νέος χλοοτάπητας

Στα πλαίσια του έργου ‘’Βελτιώσεις υποδομών αθλητικών χώρων’’ ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στo γήπεδo της περιοχής Ομόνοιας Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποξήλωση του υπάρχοντα αποσαθρωμένου χλοοτάπητα, αναμόχλευση και συμπλήρωση του θραυστού υλικού υποδομής και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA με ύψος πέλους 6cm.

Στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο του Δήμου, προπονούνται τα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας Σταυρούπολης, η οποία συμπληρώνει στο τέλος της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν, 50 χρόνια ιστορίας καθώς ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1967.

erga-pavlou-mela1

Ο σύλλογος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο  κοινωνικό έργο  με πολλές δράσεις και διοργανώνει σε ετήσια βάση αιμοδοσίες.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Πάντση και από τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου για την πορεία του έργου, παρουσία και του εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Δημήτρη Λαλέ.