Εστειλε στο νοσοκομείο τον τροχονόμο που της έκοψε κλήση!

Στο νοσοκομείο κατέληψε ένας τροχονόμος στην Κύπρο ο οποίος σταμάτησε 24χρονη για υπερβολική ταχύτητα, καθώς η τελευταία εξοργισμένη επιτάχυνε απότομα μετά την κλήση, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

 

Το σπάνιο αυτό περιστατικό καταγράφηκε στην Λάρνακα το απόγευμα της Κυριακής και είχε πρωταγωνίστρια την νεαρή από τη Λευκωσία και έναν τροχονόμο της περιοχής, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

Ο άτυχος τροχονόμος εντόπισε το όχημα να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, με οδηγό της 24χρονη και δύο ακόμη επιβαίνοντες, στην Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.

Αφού έκανε νόημα στην οδηγό να σταματήσει, βρέθηκε στην δεξιά πλευρά για τα περαιτέρω (στην Κύπρο η κίνηση διεξάγεται από αριστερά και χρησιμοποιούνται δεξιοτίμονα οχήματα στο πρότυπο της Βρετανίας, ένα από τα κατάλοιπα της αποικιακής περιόδου).

Μόλις ολοκλήρωσε την συμπλήρωση του εγγράφου, η νεαρή οδηγός του το άρπαξε από τα χέρια και προσπάθησε να ξεπαρκάρει και να απομακρυνθεί με ταχύτητα.

Δεν είχε υπολογίσει ωστόσο το… πόδι του τροχονόμου, το οποίο και πάτησε με τον δεξιό πίσω τροχό!

Σαν αποτέλεσμα, ο τελευταίος μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν είχε κάτι παραπάνω από μώλωπες μικρών δακτύλων και οίδημα.

Ταυτόχρονα, η οδηγός συνελήφθη, σχηματίστηκε εναντίον της δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη δίκη. Δεν είναι γνωστό εάν συνεχίζει να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό της…