«Εθελοντισμός και Αξίες Ζωής»

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπό την αιγίδα και την υποστήριξη των δήμων Πυλαίας – Χορτιάτη και Θεσσαλονίκης και με τη συνεργασία της Χ.Α.Ν.Θ. και του Συλλόγου Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός και Αξίες Ζωής» τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 18.00, στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος. Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά από το σχήμα «Laura Cortese and the Dance Cards», ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κεντρικός ομιλητής με θέμα «Πολιτισμοί Ευθύνης» είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΠΘ, Γεώργιος Τσιάκαλος και ειδική προσκεκλημένη η Πρόεδρος της ActionΑid Hellas Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Την εκδήλωση θα προλογίσουν οι Δρ. Πάνος Κανέλλης, Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και Ιωάννης Σωσσίδης, Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ..

Δύο ιστορικοί φορείς της πόλης, όπως η Χ.Α.Ν.Θ. και ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, εμπνέονται και εμπνέουν, μέσα από τη συνεργασία τους για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες αξίες και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε εθελοντικές  δράσεις. Η τριετής συνεργασία των δύο φορέων, αφορά στην υλοποίηση κοινών δράσεων, εκδηλώσεων και προγραμμάτων με στόχο τη διάδοση της αξίας του εθελοντισμού.

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση.

Για όσους το επιθυμούν παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν δήλωσης.

Πληροφορίες:

  • ΧΑΝΘ: Τ. 231 600 1000, εσωτ., 0884 & 0886
  • Σύλλογος Φίλων Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής,

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων: Τ. 2310 492  725  & 726