Εύοσμος: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία ο κόμβος της Οδού Μαιάνδρου

komvos-maiandrou-petros-soulas

Μετά από παρεμβάσεις της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και του Δημάρχου κ. Πέτρου Σούλα, παραδίδεται σήμερα το μεσημέρι στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος της οδού Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και ανακουφίζοντας τις επιχειρήσεις από τον πολύμηνο αποκλεισμό  της συγκεκριμένης νευραλγικής οδικής αρτηρίας.

Τον κυκλικό κόμβο της οδού Μαιάνδρου επισκέφτηκε το πρωί ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Αμβρόσιο Δανιηλίδη, όπου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ομαλή εκτέλεση των τελευταίων τεχνικών εργασιών για την απόδοση του κόμβου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα ο κόμβος Μαιάνδρου θα λειτουργήσει αρχικά με φωτεινούς σηματοδότες μέχρι την επικείμενη ολοκλήρωση της υπογειοποίησης της οδού, οπότε θα καταργηθούν τα φανάρια και η κυκλοφορία θα εκτελείται απρόσκοπτα.

“Η απόδοση στην κυκλοφορία του κόμβου της οδού Μαιάνδρου γίνεται σήμερα πραγματικότητα χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και πιέσεις μας προς τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα, συμβάλλοντας στην άμεση παράδοση του έργου και στην εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας” τόνισε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας.