Φ. Κουρεμπές: “Οποιαδήποτε λύση για τα κόκκινα δάνεια,εξαρτάται από τη συμφωνία που θα υπογράψουμε”

“Οποιαδήποτε λύση για τα κόκκινα δάνεια,εξαρτάται από τη συμφωνία που θα υπογράψουμε.Δεν είναι λύση τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κουρεμπές Φάνης.

 

“Αισθανόμαστε όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνη” επεσήμανε ο κ.Κουρεμπές για τη διαπραγμάτευση που είναι εν εξελίξει και πρόσθεσε πως “πιστεύουμε σε μία συμφωνία που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη”.

 

Στη συνέχεια, ερωτηθείς ο κ.Κουρεμπές για τη στάση της κ.Κωνσταντοπούλου και λαμβάνοντας υπόψιν τα χθεσινά γεγονότα είπε “η πρόεδρος της Βουλής σαφώς και λειτουργεί με βάση το γράμμα του κανονισμού της Βουλής.Κάποιες φορές ‘μαζεύει’ την κατάσταση και από την άλλη, μερικές φορές αυτό μπορεί να βγαίνει προς τα έξω σαν υπερβολή”.

 

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη-είμαι τρομοκρατημένος και εμβρόντητος αναφορικά με το κόστος και την ελληνική οικονομία- ο κ.Κουρεμπές δήλωσε πως ο κ.Βαρουφάκης βρήκε “παθογένειες που δεν τις ήξερε” εξού και τα λεγόμενά του.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr