Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο Μητσοτάκης προσκύνησε την Αριστερά

kranidiotis

Ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε κάποιο άλλο κόμμα εκφράζει τη Δεξία στην Ελλάδα, οπότε αυτό το κενό ήρθε να καλύψει η Νεά Δεξία, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε για την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς που έχει καταστρέψει την Παιδεία με την παραγωγή ενός δημόσιου λόγου κατεξοχήν αντεθνικού με την κεντροδεξιά να μην σηκώνει ανάστημα. Ο κ. Μητσοτάκης προσκήνυσε την Αριστερά, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και πρόσθεσε πως το bulling που έκανε ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του περί κομμουνιστών είναι ενδεικτικό της συμπεριφοράς της Νέας Δημοκρατίας έναντι της Αριστεράς.

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο κ. Κρανιδιώτης για το νέο υφυπουργό Παιδείας Κ. Ζουράρι, λέγοντας πως στο παρελθόν υπήρξε φίλος του, αλλά πλέον έχει αλλάξει και δεν έχει εθνικές απόψεις. Όσον αφορά τον Πάνο Καμμένο, ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε για ένα θλιβερό θέαμα, ένας υπουργός σαν αγουροξυπνημένος κυνηγός να φορά στολές του ελληνικού στρατού.

Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνεργασία με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την ίδρυση νέου κόμματος.

Τέλος, ο Φ. Κρανιδιώτης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θαυμάζει το στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα.