Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση για τον Μικρό Θανασάκη

Νοιαζόμαστε, ενδιαφερόμαστε, αγαπάμε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!! Το εφηβικό τμήμα της θεατρικής ομάδας “Γεια Χαρά” του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης “Ο Νέστος” και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ευόσμου ένωσαν το κέφι και το μεράκι τους για τον μικρό Θανασάκη που χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, παρουσιάζουν το ιστορικό δράμα για την καταστροφή της Σμύρνης: «Μνήμες μέσα από τις φλόγες»


Κείμενα-Σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου
Επιμέλεια χορών: Γιώργος Κυνηγόπουλος
Τραγουδούν: Χριστίνα Πατζατζή & Κούλα Τεκτονιδου
Χοράρχης: Ιωάννης Τσάμης
Είσοδος 2 €
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 – Ώρα: 20.30 (8.30 μ.μ.)
Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57)


«Όλοι μαζί μπορούμε για τον μικρό Θανασάκη». Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Θανάση που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην είσοδο θα υπάρχει και κουμπαράς.
Ως πρόεδρος κι εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, σας προσκαλώ όλους σε αυτήν τη φιλανθρωπική εκδήλωση για να βοηθήσουμε το μικρό Θανάση.
Για εισιτήρια της παράστασης και κουπόνια ενίσχυσης απευθυνθείτε στην κα Αθηνά Γκουλιάμη (Σύλλογο Μικρασιατών Ευόσμου, 6944 328004), στον κ. Παπαδόπουλο Στέργιο (Σύλλογο Παρανεστιωτών, 6977 342637), στον κ. Βαγγέλη Στεργιούλα (πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 6ου Γυμνασίου, 6941 584658) και στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων 6ου Γυμνασίου κ. Κομνηνό Γεώργιο, 6937 178396).