Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά, στραγγάλισαν και ακρωτηρίασαν με οξύ νεαρή γυναίκα!

Η αστυνομία του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα της σορού μιας νεαρής γυναίκας που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και στραγγαλίστηκε καθώς το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από οξύ, όπως δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Η σορός της 22χρονης εντοπίστηκε το Σάββατο σε ένα χωριό στην περιοχή Μπαρέιλι, όπως δήλωσε η Μανέκα Γκάντι υπουργός αρμόδια για τις υποθέσεις γυναικών και παιδιών.

 

Το χωριό αυτό βρίσκεται περίπου 45 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το χωριό της περιοχής Μπάνταουν όπου δύο εξαδέλφες, μία 14 και μία 16 ετών, απήχθησαν, βιάστηκαν και φονεύθηκαν την προηγούμενη Τρίτη.

 

Η Γκάντι σημείωσε ότι ερευνούσε την υπόθεση της ακρωτηριασμένης γυναίκας όταν έγινε γνωστό το περιστατικό με τις δύο εξαδέλφες. Η υπουργός χαρακτήρισε και τις δύο υποθέσεις «σπαράζουν την καρδιά».

 

«Έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση του Ουτάρ Πραντές να αναλάβει δράση», υπογράμμισε η Γκάντι, ενώ πρόσθεσε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα δημιουργήσει κέντρα υποδοχής για θύματα βιασμού σε κάθε περιοχή της χώρας, όπου θα παρέχεται ιατρική και νομική βοήθεια.