Φρίκη χωρίς τέλος. Οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν και τρίτο όμηρο (Βίντεο)

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά εγκλήματα των Τζιχαντιστών οι οποίοι διαφημίζουν πλέον τους αποκεφαλισμούς δίνοντας νέα βίντεο στη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά από τον αποκεφαλισμό του 44χρονου Βρετανού Ντέιβιντ Χέινς που είχε απαχθεί το 2013.

Το βίντεο με τις σκληρές εικόνες έχει τίτλο «Ένα μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής». Και πάλι ένας άνδρας με βρετανική προφορά που φορά μαύρα ρούχα κι έχει καλυμμένο το πρόσωπό του δηλώνει: «αυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει το τίμημα τις υπόσχεσής σου, Κάμερον, να προετοιμάσεις για μάχη τους Πεσμεργκά κατά του Ισλαμικού Κράτους».

Ο μαυροντυμένος άνδρας στέκεται πάνω από τον Χέινς, ο οποίος είναι γονατισμένος και φορά πορτοκαλί φόρμα. Το σκηνικό είναι ολόιδιο με τα δύο προηγούμενα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές και στα οποία φαίνεται να αποκεφαλίζουν τους Τζ. Φόλει και Στίβεν Σότλοφ.

Στο τέλος, ο μασκοφόρος παρουσιάζει έναν άλλον άνδρα λέγοντας ότι πρόκειται να θανατωθεί εάν ο Κάμερον συνεχίσει να υποστηρίζει τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Χέινς, πατέρας δύο παιδιών, απήχθη το 2013, ενώ εργαζόταν για λογαριασμό της γαλλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Acted, για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία.

 

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, καταδίκασε σε έντονο ύφος τη «βάρβαρη δολοφονία» του Βρετανού Ντέιβιντ Χέινς.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται σήμερα δίπλα στο στενό μας φίλο και σύμμαχο σε αυτή τη θλιβερή στιγμή», δήλωσε ο Ομπάμα σε ανακοίνωσή του. «Θα συνεργαστούμε με το Ηνωμένο Βασίλειο και με μια ευρεία συμμαχία εθνών από την περιοχή και από όλο τον κόσμο, ώστε να φέρουμε τους δράστες αυτής της αποτρόπαιης πράξης ενώπιον της δικαιοσύνης και να καταστρέψουμε αυτή την απειλή προς τους λαούς των χωρών μας, την περιοχή και όλο τον κόσμο».