Γ. Αμανατίδης στο radio1d.gr: “Η προηγούμενη κυβέρνηση είπε ψέμματα”

“Δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο πλαίσιο.Δεν θέλουμε να υπάρξει άλλο πλαίσιο. Η προσπάθειά μας είναι μέσα στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο.Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή Plan B” δήλωσε ο Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο radio1d.gr, καλεσμένος στην εκπομπή ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

‘Η κυβέρνηση δεν αντιπροσώπευε τη θέληση του ελληνικού λαού.Είπε ψέμματα ότι διαπραγματεύτηκε, ενώ το ’12 είχε εκλεγεί με την εντολή να διαπραγματευτεί” επεσήμανε ο κ.Αμανατίδης κάνοντας λόγο για την προηγούμενη κυβέρνηση και τόνισε πως μέχρι στιγμής “κυβερνιόμασταν με mail”.

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας για την τωρινή κυβέρνηση και τα όσα εκφράζει αναφορικά με το λαό είπε “για πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει την πραγματική βούληση του ελληνικού λαού”.

 

Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για τις προγραμματικές δηλώσεις των υπουργών και τα άμεσα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση επεσήμανε πως “από την άλλη εβδομάδα θα μπούμε κατευθείαν στο νομοθετικό έργο” αφού προς το παρόν στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχει ένας οργασμός και το κυριότερο είναι η διαπραγμάτευση τώρα, κατέληξε ο κ.Αμανατίδης.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr