Γιάννης Κουρμούλης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε αυταπάτες”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε αυταπάτες” δήλωσε στο Radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου το στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Κουρμούλης.

 

“Σε συμφωνία θα καταλήξουν. Τα μέτρα θα είναι τουλάχιστον 8 δις.ευρώ”επεσήμανε ο κ.Κουρμούλης και πρόσθεσε “ο μόνος που μπορεί να είναι εγγυητής είναι ο λαός στο δρόμο”. Όμως σύμφωνα με τον ίδιο “δεν αρκεί να είναι ο λαός στο δρόμο. Χρειάζεται να μας πει ο λαός αυτός και με ποιούς θα πάει”.

 

Στη συνέχεια το στέλεχος του ΚΚΕ,αναφερόμενο στις εξελίξεις από εδώ και πέρα είπε “οι εξελίξεις από εδώ και πέρα σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο θα είναι πυκνές”.

 

“Αυτή η περιβόητη λαϊκή εντολή χρησιμοποιείται α λα καρτ και όπως τον βολεύει τον καθένα” επεσήμανε ο κ.Κουρμούληςερωτηθείς για τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου-Καταθέσαμε την τελική μας πρόταση στα πλαίσια της Λαϊκής εντολής τώρα πια η Ευρώπη είναι προ των ευθυνών της οι Έλληνες δεν γονατίζουμε.

 

Κάνοντας λόγο ο Γιάννης Κουρμούλης για τους εργαζομένους και το όφελος τους είπε “οι εργαζόμενοι έχουν όφελος στηρίζοντας το ΚΚΕ. Είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση αυτή τη στιγμή.Οι θυσίες τους έτσι θα πιάσουν τόπο”.

 

Τέλος, αναφερόμενος ο κ.Κουρμούλης στον ΣΥΡΙΖΑ, τις προεκλογικές δεσμεύσεις του και πώς αυτές έχουν αλλάξει τώρα είπε πως “αυτό που σήμερα ο λαός ψήφισε,δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα προεκλογικά” και κατέληξε λέγοντας πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ “κινείται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κουβεντιάζανε”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr