Γ.Ορφανός στο radio1d.gr: ” Το “Ποτάμι” θα μπορούσε να είναι συνομιλητής μας”

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γεώργιος Ορφανός μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε “ο πρωθυπουργός έκανε μια τεράστια προσπάθεια να βρεθούν οι 180. Δεν υπήρξε επίπεδο συνεννόησης” και πρόσθεσε “εκλογές σημαίνει πολιτική αστάθεια”.

 

Στη συνέχεια ο κ.Ορφανός αναφερόμενος στο έργο  της κυβέρνησης δήλωσε “είχαμε το πρώτο τρίμηνο ανάπτυξης μετά από είκοσι τέσσερα τρίμηνα”.

 

Ερωτηθείς ο υπουργός Μακεδονίας -Θράκης για την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή επεσήμανε πως δεν θα βγει σε καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος ο κ.Ορφανός στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα είπε “η διαπραγμάτευση δεν έκλεινε γιατί ζητούσαν τεράστιες θυσίες”.

 

Στη συνέχεια ο κ.Ορφανός σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις αλλά και τις ενδεχόμενες συμμαχίες των εκλογών δήλωσε “όλες οι έρευνες δείχνουν μείωση της διαφοράς. Τα πράγματα είναι σκληρά για να τα βάζουμε στο τραπέζι χωρίς έλεγχο” . Ενώ, για τις συμμαχίες είπε πως “στην επόμενη Βουλή δεν συνεργαζόμαστε με τη Χ.Α” αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το “Ποτάμι”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr