Γ. Πασχαλίδης στο radio1d.gr:”Έκπληξη το ‘ναι’ της Τζάκρη”

pasxalidisg"Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, παραμένει συμπαγής", εκτίμησε μιλώντας στην εκπομπή Επί της Ουσίας του radio1d.gr ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης.

Όπως είπε, η πρόταση μομφής κατατέθηκε για εσωτερικούς λόγους του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η κουβέντα στη Βουλή μετατράπηκε από πολιτική σε προσωπική. "Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει και να ακούει τους πολιτικούς", πρόσθεσε ο βουλευτής. Αναφερόμενος στο "Ναι" της Θεοδώρας Τζάκρη στη πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Πασχαλίδης είπε ότι αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιο, αν και λίγο αργότερα άκουσε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψιθυρίζουν ότι "η Τζάκρη αναζητούσε διέξοδο από το ΠΑΣΟΚ". 
Σχετικά με τη καταγγελία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι προπηλακίστηκε από αστυνομικούς έξω από το ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ, είπε ότι δεν υπήρξε προπηλακισμός και ότι επρόκειτο για ένα ψηφοθηρικό σόου. Τέλος, τόνισε ότι δεν του άρεσε η εικόνα της βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα του ραδιομεγάρου "θαρρείς και βρισκόταν στην πύλη του Πολυτεχνείου το 1973".
 
Ακούστε την εκπομπή Επι της ουσίας εδώ
 
Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr