Γιώργος Στύλιος: «Το οικονομικό επιτελείο δεν έχει αντιληφθεί το πραγματικό πρόβλημα στη χώρα»

“Το Οικονομικό Επιτελείο της κυβέρνησης, με πρώτο τον υπουργό Οικονομικών δεν έχει αντιληφθεί το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα. Και η δική μου κυβέρνηση δεν το αντιλαμβανόταν, το λέγαμε και δεν το καταλάβαιναν” δήλωσε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κατερίνα Στάμου, ο βουλευτής της ΝΔ Στύλιος Γιώργος.

 

“Είναι ένα πρόσωπο σεβαστό, αξιόλογο και επιστημονικά καταξιωμένος. Ένα πρόσωπο πολιτικό, όπου αντιλαμβάνεται τα κρίσιμα ζητήματα που διακυβεύονται στη χώρα τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό” δήλωσε ο κ.Στύλιος για τον Προκόπη Παυλόπουλο,τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε “μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο τον κρίσιμο και τον καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές αν χρειαστεί”.

 

Στη συνέχεια ερωτηθείς ο βουλευτής της ΝΔ για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρόλο που το κόμμα με το οποίο ο ίδιος πολιτεύεται στήριξε αυτή την επιλογή της κυβέρνησης είπε “ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία άλλη προσέγγιση στην υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για τους λόγους που αυτός πιστεύει.Δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις του”.

 

“Στην Ελλάδα χρωστάς στην τράπεζα, σου παίρνει το σπίτι και συνεχίζεις να χρωστάς στην τράπεζα” αυτό τόνισε ο κ.Στύλιος για την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα αναφορικά με τις τράπεζες και τους δανειστές και πρόσθεσε πως “υπάρχουν παραλογισμοί.Υπάρχουν θέματα που πρέπει να αλλάξουν και που έπρεπε να αλλάξουν και από την προηγούμενη κυβέρνηση”. 

 

Τέλος, ο Γιώργος Στύλιος, κάνοντας λόγο για την κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη υποστήριξε “ευχόμαστε να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για τη χώρα”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr