Γιάννης Τύρης: “Εάν θέλουμε εμείς οι φοροτεχνικοί, μπορούμε να ρίξουμε το σύστημα”

“Εάν θέλουμε εμείς οι φοροτεχνικοί, μπορούμε να ρίξουμε το σύστημα” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, ο πρόεδρος των Φοροτεχνικών Β.Ελλάδος, Γιάννης Τύρης.

 

“Το TAXIS φέτος έχει ένα τρομερό πρόβλημα” επεσήμανε ο κ.Τύρης και πρόσθεσε “το σύστημα δεν μπορεί να δουλέψει φέτος”.

 

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των φοροτεχνικών Β.Ελλάδος τόνισε πως το υπουργείο Οικονομικών “κάτω από την πίεση τη δική μας-των φοροτεχνικών-αναγκάζεται να παίρνει αποφάσεις. Οι αποφάσεις όμως πρέπει να παίρνονται πιο γρήγορα”.

 

“Οι αγρότες φέτος θα ματώσουν κυριολεκτικά” είπε ο κ.Τύρης καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα ως προς τη φορολογική τους δήλωση έχουν αλλάξει φέτος και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Τέλος, ο Γιάννης Τύρης κάνοντας λόγο για το μίνι φορολογικό που ακόμη δεν έχει περάσει από τη Βουλή είπε “πρέπει να ψηφιστεί το μίνι φορολογικό.Περιμένουμε τις διορθώσεις.Αυτό έπρεπε να είναι κατεπείγον.Απορώ πώς δεν πέρασε ακόμη αυτό” και τόνισε ιδιαίτερα “να μην κάνουν οι φορολογούμενοι προς το παρόν τις δηλώσεις τους” αφού υπάρχουν ‘σημεία’ που πρέπει να διορθωθούν.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr