Γεράσιμος Γιακουμάτος:”Δεν έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος της άτακτης χρεωκοπίας”

“Δεν έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος της άτακτης χρεωκοπίας” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής της ΝΔ,Γεράσιμος Γιακουμάτος.

 

“Έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ” επεσήμανε ο κ.Γιακουμάτος κάνοντας λόγο για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε, αναφερόμενος τόσο στους βουλευτές του κόμματος,όσο και στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή“είναι θλίψη αυτό που συνέβη χθες στη Βουλή.Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.Πρέπει να ντρέπονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν ψήφισαν χθες,αλλά θα ψηφίσουν αύριο”.

 

Στη συνέχεια,ερωτηθείς  ο βουλευτής της ΝΔ, για τον Νίκο Δένδια και τα λεγόμενά του περί μη ετοιμότητας της ΝΔ για εκλογές-διερωτήθη “ποιος είναι ο κ.Δένδιας;”και πρόσθεσε “ο κ.Δένδιας έχει τις απόψεις του,σεβαστές,αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα”.

 

“Ουδέποτε η ΝΔ ψήφισε μνημόνια με χαρά ή ως λύτρωση” τόνισε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος,καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν υποχρεωμένη να πάρει αυτές τις αποφάσεις η ΝΔ.Ενώ, για τη χθεσινή ψήφο της ΝΔ στα νέα δύσκολα μέτρα είπε “η ΝΔ χθες ψήφισε για την Ευρώπη,για το ευρώ και πάνω από όλα για την Ελλάδα”. 

 

“Δεν φοβόμαστε τις εκλογές” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας για το ενδεχόμενο εκλογών αλλά διευκρίνησε πως αυτές δεν μπορούν να γίνουν “με κλειστές τράπεζες και με διαλυμένη οικονομία”.

 

Τέλος, κάνοντας λόγο ο κ.Γιακουμάτος για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις αποφάσεις που θα λάβει εφεξής είπε “αυτό που πάει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τέλος”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr