Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, Βέβηλος ΤΖΑΜΑΛ, Μικρός Κλέφτης & more acts TBA

Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack, το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!

Το Urban Festival έρχεται για ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη για μια συναυλιακή «φωτιά» στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου!

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου υποδεχόμαστε τον Γιάννη Αγγελάκα, τον καλλιτέχνη που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Συνταξιδιώτης του, ο Βέβηλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Την δεύτερη μέρα του Urban Festival, Παρασκευή 29 Ιουνίου, υποδεχόμαστε τον Τζαμάλ, έναν από τους πέντε των Βορείων Αστεριών. Ο Τζαμάλ ανήκει στη γενιά των hip hop καλλιτεχνών με τον αυθεντικά κοφτερό στίχο, που ξέρει να περνάει μηνύματα με το δικό του, προσωπικό τρόπο. Μαζί του ο Μικρός Κλέφτης που  είναι ίσως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ανεξάρτητους δημιουργούς της ελληνικής ραπ σκηνής. Μέλος των Βορείων Αστεριών, από το 1999 ως και σήμερα, είναι για πολλούς ο καλύτερος freestyler. Μιλάει για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές και οι ρίμες του τσακίζουν κόκκαλα.

Στο line up συμμετέχουν κι άλλοι καλλιτέχνες.

——————————————————————————————-

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμή εισιτηρίου
:

10€ (προπώληση α’ φάση), 12€ (προπώληση β’ φάση), 13,20€ (online προπώληση: hunteragency.gr, viva.gr)

Σημεία Προπώλησης:
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21)
– Stereodisc (Πλ. Αριστοτέλους 4)

– Musicland (Μητροπόλεως 102)
– WE (Γ’ Σεπτεμβρίου)
– Ηλεκτρονικά στο hunteragency.gr και στο viva.gr και στους συνεργάτες του (Seven Spots, WIND)