Γιάννης Καραμπίνος: “Η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα αντιλαϊκά”

“Με μαθηματική ακρίβεια είναι δεδομένο ότι οι αποφάσεις της θα κινούνται στα πλαίσια τα αντιλαϊκά” δήλωσε για την κυβέρνηση, στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, το στέλεχος του ΚΚΕ Καραμπίνος Γιάννης.

 

“Η τρόικα ανεξάρτητα από το πώς θα ονομαστεί το περιεχόμενό της είναι το ίδιο” επεσήμανε το στέλεχος του ΚΚΕ για την επικοινωνιακή μάχη της κυβέρνησης να ονομάσει το κρέας ψάρι.

 

Στη συνέχεια ο κ.Καραμπίνος διερωτήθηκε για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξη “αυτές οι συζητήσεις για ποιον γίνονται;Και ποιον εν τέλει θα ωφελήσουν;Ποιους ταξικά θα ωφελήσουν;”.

 

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα και να έρθει ένα καλύτερο ‘αύριο’ ο Γιάννης Καραμπίνος δίνει τη δική του άποψη “να οργανωθεί η πάλη των εργαζομένων, να ανεβαστεί ο πήχης των απαιτήσεών του και να βάλει μπρος σε άλλο δρόμο εξουσίας, στη λαϊκή εξουσία, στην κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ως μοναδικό δρόμο επιλογής για να λύσει τα ζωτικά του συμφέροντα.”

 

Τέλος κάνοντας λόγο το στέλεχος του ΚΚΕ για το νομοσχέδιο που αφορά στα κόκκινα δάνεια και είναι ακόμα στα σκαριά δήλωσε “είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες των τραπεζών”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr