Γιάννης Σαρίδης: Δεν στηρίζουμε, ούτε συμπλέουμε με την κυβέρνηση

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες ότι η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την κυβέρνηση, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Γιάννης Σαρίδης, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Ο βουλευτής υποστήριξε πως η Ένωση Κεντρώων ψήφισε μόνο την απλή αναλογική που για χρόνια αποτελούσε πάγιο αίτημα του κόμματος. Από κει και πέρα αν υπάρχει κάποιο σωστό νομοσχέδιο φυσικά και θα το ψηφίζουμε, συμπλήρωσε ο βουλευτής και πρόσθεσε πως η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι έχουν ψηφίσει πολύ περισσότερα νομοσχέδια από την Ένωση Κεντρώων.

Σχετικά με το μείζον θέμα του ΟΑΣΘ, ο κ. Σαρίδης κάλεσε το υπουργείο να αφήσει την αδιαλλαξία και να προσπαθήσει να δώσει λύση, καθώς η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, είναι τεράστια. Για το λόγο αυτό ο κ. Σαρίδης ζήτησε συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό τον κ. Σπίρτζη.

Τέλος, ο κ. Σαρίδης είπε πως ο κ. Λεβέντης που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες καλεσμένος της ομογένειας, θα έχει επαφές με επιχειρηματίες και επενδυτές που ενδιαφέρονται να επιχειρήσουν στην Ελλάδα.