Γίνε μαζί μου παιδί: Εκδηλώσεις αγάπης στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

1 copy copy copy copy copy copy

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο μας προσκαλεί να γίνουμε και πάλι παιδιά, και μέσα από δύο εκδηλώσεις που διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, να συμμετέχουμε στο μεγάλο έργο υποστήριξης παιδιών που έχουν ανάγκη. Η Πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, Ζωή Δανιηλίδου, μίλησε στο Radio1d.gr και στο Δρόμο της Εδέμ για τις εκδηλώσεις αγάπης που διοργανώνονται και τη δράση του Παιδικού Χωριού.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία αγάπης “Γίνε Μαζί μου Παιδί”. Διοργανώνεται από το Αλεξάνδρειο Ωδείο Θεσσαλονίκης και σε αυτήν, 70 παιδιά, μικρά και μεγάλα, θα ενώσουν τις καρδιές τους με κινητήρια δύναμη τη μουσική και το τραγούδι. Αντί τιμής εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα (ξηρά τροφή) για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 19:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Mediterranean, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, από τον Σύνδεσμο Ιατρών Γυναικών Ελλάδος.

 

Ακούστε τη συνέντευξη της Ζωής Δανιηλίδου, Προέδρου του Ελληνικού Χωριού στο Φίλυρο, στο radio1d.gr και στο Δρόμο της Εδέμ με τη Γεωργία Γιολτζίδου ΕΔΩ

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr