Γιώργος Μαυρωτάς: Θα γίνει η μεγάλη παράταξη του κέντρου

mavrotas

Την πεποίθησή του ότι θα γίνει πραγματικότητα ο τρίτος πόλος, που θα καλύπτει το χώρο του κέντρου, εξέφρασε ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Οι Απέναντι” με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.

Ο κ. Μαυρωτάς παραδέχθηκε πως έχουν αργήσει οι διαδικασίες αλλά το ευχάριστο είναι ότι προχωρούν έστω και με μικρή ταχύτητα. Παράλληλα, είπε πως η διάσταση απόψεων μεταξύ Σταύρου Θεοδωράκη και Φώφης Γενηματά σε κάποια πολιτικά θέματα δεν αποτελούν τροχοπέδη για τη δημιουργία του μεταρρυθμιστικού κέντρου.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ο βουλευτής Αττικής τόνισε πως την διαδικασία έπρεπε να αναλάβει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το οποίο όμως ποτέ δεν συγκροτήθηκε. Επίσης, σχολιασε πως δεν πρέπει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα διαπλοκής για να αντικαταστήσει το ισχύον.

Όσον αφορά το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και του κ. Γεωργίου, ο κ. Μαυρωτάς είπε πως οι αριθμοί είναι οι ίδιοι και είναι αδιάψευστοι και θα πρέπει το παλιό πολιτικό σύστημα να κάνει την αυτοκριτική του.

Τέλος, ο Γ. Μαυρωτάς σχολιάζοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε πως η Εθνική Ομάδα του πόλο μπορούσε να πάει καλύτερα και σίγουρα θα υπάρξουν εκ νέου διακρίσεις. Σχετικά με τον αθλητισμό γενικώτερα, είπε πως πρέπει να κινητοποιηθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και οι χορηγίες να αναλάβουν τα έξοδα για το καλό του ελληνικού αθλητισμού, καθώς ο αθλητισμός δε μπορεί να είναι προτεραιότητα ενός κράτους που αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες.