Γιώργος Τσαμασλής στο radio1d.gr: Πρότασή για ανοικτή αγορά 25 Κυριακές το χρόνο

tsamaslis

Διαστάσεις σίριαλ έχει λάβει το θέμα των ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές στη Θεσσαλονίκη. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο τελών χρέη αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Φάνης Παπάς, συμφώνησε για λειτουργία της αγοράς δέκα Κυριακές το χρόνο.

Όμως, την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στα καθήκοντά του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος επιθυμεί τη λειτουργία της αγοράς συνολικά 25 Κυριακές το χρόνο, δηλαδή τις μισές Κυριακές του έτους!

Όπως δήλωσε ο κ. Τσαμασλής στο radio1d,gr έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα προκειμένου να μην δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση του κ. Παπά, έτσι ώστε να μπορέσει να υπογράψει νέα απόφαση με 25 Κυριακές το χρόνο και αυτή να αποσταλεί στο υπουργείο Ανάπτυξης.

«Έχουμε ήδη τη συμφωνία του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.Εμμένουν στις θέσεις τους οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι εμποροϋπάλληλοι. Αν μας επιτραπεί να αλλάξουμε την απόφαση θα στείλω έγγραφο στο υπουργείο Ανάπτυξης ζητώντας η λειτουργία των καταστημάτων να γίνεται μόνο με νέους εργαζόμενους τις Κυριακές, ωρομίσθιους, όπως γίνεται στο εξωτερικό, για να μπορέσουν έτσι να βρουν μια δουλειά και ένα μικρό έστω εισόδημα κι άλλοι άνεργοι ή νέοι άνθρωποι», δήλωσε.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr