Γκλέτσος: Ο Τσίπρας ήταν «στιγμιαίο πολιτικό λάθος» του Αλαβάνου (Video)

Τα βέλη του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα έστρεψε ο πρόεδρος του κόμματος της Τελείας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αμφισβήτησε τόσο την ανάδειξή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τις θέσεις που προβάλλει κατά την προεκλογική περίοδο.

 

«Οι περισσότεροι από αυτούς που διοικούν, που διοίκησαν ή που θέλουν να διοικήσουν δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους. Είναι πορφυρογέννητοι, είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ο κ.Τσίρπας ήταν το στιγμιαίο πολιτικό λάθος του κ.Αλαβάνου -και λέω πολιτικό λάθος γιατί την επόμενη ημέρα έφυγε από το κόμμα και έκανε δικό του- και λόγω συγκυριών έφτασε τώρα να έχει το 25% των Ελλήνων. Αρα λοιπόν, βάζοντας τα βιογραφικά κανείς δεν μπορεί να μας πει “γιατί κι εσείς”. Δεν λέω να μας ψηφίσει αλλά κανείς και πουθενά δεν το είδαμε αυτό να μας λένε “με ποιο δικαίωμα; Με το δικαίωμα ότι έχουμε βιογραφικό και μπορούμε να διεκδικήσουμε”», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Γκλέτσος στην μεσημεριανή εκπομπή του Mega.

Ο πρόεδρος της Τελείας επιτέθηκε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και νωρίτερα, όταν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Είδαμε πού πάει η χώρα: από το κακό στο χειρότερο. Βλέπουμε να έρχεται μία κατάσταση άλλη. Βλέπουμε το ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχουν μαζευτεί άνθρωποι που ήταν συμμέτοχοι στην προηγούμενη κατάσταση, υπό έναν αρχηγό ο οποίος στην πορεία του για την πρωθυπουργία δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τάζει τα πάντα σε όλους. Λέει ότι “θα σκίσω το μνημόνιο”, λέει ότι “θα χορεύουν οι αγορές στο δικό μου ρυθμό”, “θα κάνω σεισάχθεια” δηλαδή θα χαρίσει τα πάντα. Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα, είτε τα λες από άγνοια είτε τα λες από ανοησία … βλέπεις έναν άνθρωπο “ντε και καλά θέλω να γίνω πρωθυπουργός όπως και δήποτε” και κάνει τα πάντα».