Γρηγοράκος: Καμία απόλυση στην Υγεία

Καμία απόλυση» διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκος ότι  δεν πρόκειται να γίνει στον χώρο της Υγείας, εξαιτίας της αξιολόγησης.

Κατά την επίσκεψή του σήμερα Τετάρτη, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο κ. Γρηγοράκος, τάχθηκε υπέρ της αξιολόγησης των εργαζομένων στον χώρο και επανέλαβε ότι το 2015 πρόκειται να προσληφθούν 1.500 γιατροί και 2.500 νοσηλευτές.

 

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο Νοσοκομείο, ο κ. Γρηγοράκος αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι υγειονομικοί, ώστε να ανταποκρίνονται επάξια στις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου. «Ήρθαμε εδώ σήμερα για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στο Νοσοκομείο. Έχει την αγάπη της κοινωνίας και τα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι ένα λειτουργικό και αποδοτικό Νοσοκομείο, το οποίο χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του κόσμου και του Υπουργείου», δήλωσε ο κος Γρηγοράκος.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής της 1η ΥΠΕ κος Σταύρος Πεντέας, ο Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ κος Σωτήρης Ζώτος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια κα Πολυτίμη Λεονάρδου καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.