Γρηγόρης Ψαριανός: Εγκληματική η πολιτική του Τσίπρα

grigoris-psarianos

Εγκληματική χαρακτήρισε την πολιτική του Τσίπρα που βασίζεται μόνο σε ψέματα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Οι Απέναντι” με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη. Ο κ. Ψαριανός σημείωσε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κυκλοφορούν πια στο δρόμο μετά τα ψεύδη που είπαν στον ελληνικό λαό. Οι Συριζαίοι και οι σύντροφοί τους, συνέχισε ο Γ. Ψαριανός, ως αντιπολίτευση ασκούσαν βία, έκαιγαν ανθρώπους, κτήρια, πόλεις, πλατείες και τσίριζαν ότι δήθεν είχαν εναλλακτική πρόταση και τώρα την έχουν κάνει γυριστή. Παράλληλα, δήλωσε πως καλύτερα να ομολογούσε ο Τσίπρας πως είπε ψέματα, παρά αυτό που είπε ότι είχε αυταπάτες, καθώς είναι πολύ επικίνδυνος ένας πρωθυπουργός που έχει αυταπάτες.

Εκτός των άλλων ο κ. Ψαριανός είπε ότι όσα χρόνια κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία όσοι από τους υπουργούς τους προσπάθησαν να κάνουν  μεταρρυθμίσεις, το ίδιο το κόμμα τους και η κυβέρνησή, τους έδιωξε και τους έθεσε στο περιθώριο. Ο βουευτής της Β’ Αθηνών άφησε να εννοηθεί ότι πολύ μεγάλη ευθύνη έχει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τον οποίο υποτιμητικά αποκάλεσε Βούδα της Ραφήνας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ευθύνες του ελληνικού λαού για την σημερινή κατάσταση. Δυστυχώς, υπογράμισε ο κ. Ψαριανός μεταρρυθμίσεις δεν έκαναν ούτε οι μνημονιακές κυβερνήσεις με αποτέλεσμα να κόβουν συνεχώς μισθούς και συντάξεις και να βάζουν νέους φόρους. Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η χειρότερη όλων των προηγουμένων καθώς η πολιτική της υπερφορολόγησης που ακολουθεί εξοντώνει την ιδιωτική οικονομία με τεράστια αύξηση της ανεργίας, με σκοπό να συντηρηθεί ο δημόσιος τομέας που είναι η δεξαμενή ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Αυγή είπε πως θα καταργήσει τους μετακλητούς και ανταυτού διόρισε ως μετακλητό το δημοσιογράφο στον οποίο έδινε τη συνέντευξη!

Σχετικά με  την Αριστερά, ο κ. Ψαριανός είπε ότι Αριστεροί είναι μόνο όσοι κάνουν μεταρρυθμίσεις για το λαό και όχι για τα συνδικάτα και τις συντεχνίες, ενώ χαρακτήρισε Αριστερό τον Ομπάμα και τη μεταρρύθμιση της υγείας και όχι τον Κιμ Γιονγκ Ουν.  Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, τον χαρακτήρισε εκτροπή της Αριστεράς.

Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομία λέγοντας πως το κράτος θα πρέπει να φροντίζει τους αδύναμους, να έχει εξασφαλισμένη παιδεία, υγεία και πρόνοια στους πολίτες και να είναι διαιτητής στις επενδύσεις, καθώς δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του επιχειρηματία.

Επιπλέον, για την ενταξη δώδεκα στελεχών του Ποταμιού στη Νέα Δημοκρατία, είπε πως δεν τον ενδιαφέρει το γεγονός, καθώς δεν γνώριζε κανέναν από αυτούς και σημείωσε πως το Ποτάμι δημιουργήθηκε για να αποτελέσει πυρήνα συνεργασίας για τις ευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του κέντρου.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε μοιραίο άνθρωπο για τη σημερινή περιπέτεια της χώρας τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος δεν ψήφισε το Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην ουσία παρέδωσε την Ελλάδα στο έλεος του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο Τσίπρας του είχε υποσχεθεί να γίνει αυτός πρόεδρος, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Πλέον ο Φ. Κουβέλης είναι ΣΥΡΙΖΑ και περιμένει να γίνει υπουργός.

Επίσης, προέβλεψε πως η επόμενη… κωλοτούμπα του Τσίπρα θα είναι η ένταξή του στην ευρωπαϊκή σοσιολδημοκρατία και για αυτό το λόγο έχει διώξει όλους τους Λαφαζανικούς από το κόμμα. Τέλος, ευχήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου να πέσει και σήμερα αν γίνεται για το καλό της χώρας.