ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα η χώρα, αφού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν πανελλαδική 24ωρη γενική απεργία, αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, γιατροί, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στις τράπεζες απεργούν, ενώ ταλαιπωρία περιμένει όσους προγραμμάτισαν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ή πλοίο.

 

Καμία πτήση δεν θα εκτελεστεί από και προς οποιονδήποτε ελληνικό προορισμό λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αύριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρία.

Τα προβλήματα στη διεξαγωγή των δρομολογίων των πλοίων δεν θα λείψουν, αφού λιμενεργάτες και ναυτεργάτες απεργούν, όπως και οι γιατροί του ΕΣΥ, οι γιατροί του ΠΕΔΥ και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Όσο για το τι περιμένει τους επιβάτες των μέσων μεταφοράς;

 

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 π.μ. έως τις 21.00, οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ από τις 10.00 π.μ. έως τις 16.00 και οι συρμοί του ΤΡΑΜ από τις 9 π.μ. έως τις 17.00, ενώ δεν θα κυκλοφορήσουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού.

 


Ματαιώσεις και αλλαγές πτήσεων της Aegean και της Olympic Air

Χωρίς αστικά λεωφορεία την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη -Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν