Οι αστυνομικοί για τον καστανά: Δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

Τη λύπη του που, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν κανονικά τη δουλειά τους, υπάρχει προσπάθεια να στραφεί η κοινωνία εναντίον τους εξέφρασε αναφορικά με το περιστατικό με τον καστανά στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.

O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε βία και πως υπήρχε εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους για τη φωταγώγηση δέντρου, με την αστυνομία να κάνει επιχειρησιακή ενέργεια για το παρεμπόριο.

Σημείωσε ότι δυο άτομα της ομάδας Ζ πήγαν στον καστανά, ο οποίος και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να μαζευτεί πλήθος κόσμου και οι υπόλοιποι αστυνομικοί πήγαν για να βοηθήσουν να μην δημιουργηθεί επεισόδιο. “Από τον όχλο πάντα δημιουργείται επεισόδιο”, ανέφερε.

Επέμεινε ότι δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος, ότι και ο ίδιος ενοχλήθηκε από την παρουσία πολλών αστυνομικών στο σημείο, αλλά και πως αυτό δικαιολογείται από τις εκδηλώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην πλατεία και την επιχείρηση για το παρεμπόριο.