Η καρδιά του διεθνούς τζετ σετ χτυπάει σήμερα στον Σκορπιό

Ο πανέμορφος Σκορπιός που αγόρασε πριν πολλά χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης αναμένεται να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές.

 

Τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας είναι ήδη στραμμένα στο πάρτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει το μεσημέρι με beach party και θα κρατήσει μέχρι την Παρασκευή!

 

Το μενού θα περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ αλλά και τα απαραίτητα φουά γκρα και χαβιάρι. Τα εδέσματα θα συνοδεύουν τοπικά κρασιά αλλά και γαλλικές σαμπάνιες.

 

Ηχητικά συστήματα, φωτορυθμικά, και τρεις πίστες για τον χορό των καλεσμένων που θα προηγηθεί του πάρτι έχουν μεταφερθεί στον Σκορπιό.

 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ώστε να μην μπορέσει τίποτα και κανείςνα χαλάσει το πάρτι της χρονιάς. Πλοία, καΐκια, βαρκάκια και συναφή πλεούμενα δεν μπορούν να πλησιάσουν το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα.

 

Οι «υψηλοί» καλεσμένοι

 

Προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές-μέλη της ομάδας του Μονακό, και πολλοί άλλοι διάσημοι θα καταφθάσουν στο ιδιωτικό νησί.

Ανάμεσά στους καλεσμένους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Σκορπιό θα καταφτάσει για να τραγουδήσει στην Κατρίνα το «Χρόνια πολλά» η εκρηκτική Beyonce, όπως επίσης και Έλληνες τραγουδιστές, αφού ο Ριμπολόβλεφ είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής. Στη μεγάλη λίστα ωστόσο δεν εμφανίζεται το όνομα της τραγουδίστριας αλλά αυτό του συζύγου της Jay- Z ενώ σε ξεχωιστό από τους υπόλοιπους σπίτι θα διαμείνει η Beyonce και ο σύζυγός της.

Η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως θα δώσει το παρών μαζί με τον σύζυγό της Ντόντα.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν άλλωστε αυτή η οποία έκανε την πρόταση στην πρωτότοκη κόρη του Ριμπολόβλεφ για την αγορά του νησιού.

Σε συνέντευξή της στο «Paris Match» η Εκατερίνα δήλωσε ότι το μεγάλο deal για την πώληση του Σκορπιού έγινε όταν συνάντησε την Αθηνά Ωνάση σε ιππικούς αγώνες και της είπε ότι όταν δεν θα θέλει άλλο το νησί, είναι εκείνη πρόθυμη να το αγοράσει.

Όσον αφορά το πάρτι γενεθλίων της η ίδια ανέφερε: «Για να εξυμνήσω τον Σκορπιό, την ομορφιά του τόπου και τη γενναιόδωρη φύση, σκέφτηκα να καλέσω εδώ 100 περίπου φίλους μου για τα 25α γενέθλια μου». Η ίδια ζήτησε από τους προσκεκλημένους και φίλους της να μην φέρουν ακριβά δώρα, διότι επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν για την αγορά οχήματος για παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και για την ενίσχυση άλλων ιδρυμάτων στη Λευκάδα.