Η νεαρή καλλονή, ο δήθεν δήμαρχος και ο εξαπατημένος χρυσοχόος

Τσακάλι αποδείχθηκε μια νεαρή Ελληνίδα που είχε έφεση στους πολύτιμους λίθους και τα κοσμήματα, αλλά για κακή της τύχη, πιάστηκε στη φάκα.. 

 

Η 28χρονη ημεδαπή συνελήφθη στη Νεάπολη για απάτη σε βάρος χρυσοχόου. Η συλληφθείσα απέσπασε χρυσαφικά από το χρυσοχόο, προσποιούμενη τη συνεργάτιδα Δημάρχου.  Στη συνέχεια πούλησε τα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της πόλης

 

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη γυναίκας, εντός χρυσοχοείου στην περιοχή της Νεάπολης, προχώρησαν βραδινές ώρες χθες αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, έπειτα από καταγγελία του ιδιοκτήτη του καταστήματος, για τη σε βάρος του διάπραξη απάτης από την προαναφερόμενη.

 

Πρόκειται για 28χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για «Απάτη», ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 54χρονου υπαλλήλου ενεχυροδανειστηρίου για «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 28χρονη, το χρονικό διάστημα από 20-02-2015 έως 24-02-2015, μετέβη τρεις φορές στο εν λόγω χρυσοχοείο, όπου προσποιούμενη τη συνεργάτιδα Δημάρχου, κατάφερε και απέσπασε από τον 31χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, χρυσαφικά συνολικής αξίας 2.700 ευρώ περίπου.

 

Στη συνέχεια, μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της πόλης, όπου παρέδωσε τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά, σε υπάλληλο του καταστήματος, έναντι χρηματικού ποσού.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr