«Η Ζίμπρου είναι το φαβορί» δήλωσε ο Αναστασιάδης (Video)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχρισε τη Ζίμπρου ως φαβορί για τη νίκη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη Μολδαβία, αφού όπως είπε, «το ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της, είναι ένα στοιχείο που την κάνει φαβορί. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί» είπε ο κόουτς του «δικέφαλου» του Βορρά. 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Το ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της η Ζίμπρου είναι ένα στοιχείο που κάνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι’ αυτούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτό το κομμάτι.

» Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα-πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Πού μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί; Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος, αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω».

Για την εικόνα που έχει για τη Ζίμπρου: «Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει. Δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει. Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα, με ενδιαφέρει η προετοιμασία. Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο. Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς».

Για Βίτορ και Τζαβέλλα: «Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός»…

Σκόνδρας: «Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς:

«Είναι το πρώτο επίσημο ματς για μας και είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε προετοιμαστεί δύο μήνες τώρα γι’ αυτό το ματς. Σίγουρα ο αντίπαλος έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε την ποιότητα και την ομάδα για να ανταπεξέλθουμε και στα δύο ματς. Να φανούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο

»Θα είναι μία δύσκολη ομάδα έχει ήδη περάσει τρεις γύρους. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να τα δούμε ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο, αν είναι εφικτό αν πάρουμε σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. 

»Πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση» τόνισε ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο κέντρο της άμυνας ή το δεξί άκρο:

«Θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες. Δεν σημαίνει κάτι το αν θα παίξω στόπερ».