Κατερίνα Ιγγλέζη: “Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε πειθήνια όργανα της κυβέρνησης”

“Ο βουλευτής εκπροσωπεί το λαό.Δεν είμαστε πειθήνια όργανα της κυβέρνησης.Ούτε δουλειά μας είναι να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο την κυβέρνηση” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη.

 

“Η στάση της Αστυνομίας ήταν μεροληπτική υπέρ της εταιρείας “ επεσήμανε η κ.Ιγγλέζη και τόνισε πως δεν διαφωνεί με την παρουσία της Αστυνομίας αλλά “με τη στάση” της.

 

Στη συνέχεια η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείσα για το μέλλον της περιοχής και τα λεγόμενα του κ.Πανούση πως-φοβάται ακόμη και για θανάτους, είπε “είναι πολύ βαριές οι κουβέντες αυτές”.Όμως εξέφρασε και τις δικές της αγωνίες πως “φοβάμαι για την περιοχή”.

 

Κάνοντας λόγο η κ.Ιγγλέζη για τον κύριο Σαμαρά και το ενδεχόμενο που αφήνει για μία πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε “τον ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε;”.

 

“Πρόκειται για αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας ενός λαού” τόνισε η Κατερίνα Ιγγλέζη για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τα περί “ανοησίες” όπως τα χαρακτήρισε ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας και πρόσθεσε πως “δεν μπορεί να μιλάει για ανοησίες ο Αντικαγκελάριος”.

 

Τέλος η κ.Ιγγλέζη αναφερόμενη στις αρμοδιότητες και τον ρόλο του εκάστοτε υπουργού είπε “κάθε υπουργός πρέπει να μιλάει για το δικό του θέμα”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr