Ηλίας Κασιδιάρης: Θα καταργήσουμε το υπερταμείο των 99 χρόνων

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

Εάν βγει πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, θα καταργήσουμε το υπερταμείο, δήλωσε ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο radio1d.gr και τον Ανδρέα Σταματόπουλο και εξήγησε πως άμεσα μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα αξιοποιήσει τον πλούτο της Ελλάδας προς όφελος του ελληνικού λαού.

Όσον αφορά την εκδήλωση “Παραιτηθείτε” ο κ. Κασιδιάρης είπε πως πρόκειται για μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διαφημίζεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και δεν έχει καμία ουσία, καθώς δεν πρόκειται να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρειάζεται σκληρή αντιπολίτευση την οποία κάνει μόνο η Χρυσή Αυγή, πρόσθεσε ο βουλευτής.

Για το μεταναστευτικό ο Η. Κασιδιάρης είπε ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν απελαθούν οι λαθρομετανάστες καθώς  κίνδυνος ισλαμοποίησης είναι ορατός για τη χώρα μας σε συνδυασμό με το δημογραφικό πρόβλημα. Ο βουλευτής Αττικής συμπλήρωσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος κοροϊδεύουν συστηματικά τον κόσμο και έχουν καταπατήσει όλες τις δήθεν κόκκινες γραμμές.

Για το μείζον θέμα της άρνησης παροχής δωρεάν νομικής συνδρομής από τα δικαστήρια προς τους άπορους συμπολίτες με τη δικαιολογία του τεκμαρτού εισοδήματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως πρόκειται για μια παρανομία του δικαστή που δικάζει και πρέπει άμεσα να διορθωθεί το θέμα και η Χρυσή Αυγή θίγει συνεχώς το πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια των αδύναμων συμπολιτών μας.

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, λέγοντας πως πήρε συγκεκριμένες κατευθύνσεις από την ανθελληνική αυτή Λέσχη, όπως άλλωστε είχε κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας στο Κόμο της Ιταλίας. Σχετικά με την επανεμφάνιση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ο βουλευτής τόνισε πως το κόμμα του σέβεται το θεσμό της Βασιλείας, αλλά ο Κωνσταντίνος ελέγχεται από τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι θετικό στον τόπο. Τέλος, ο κ. Κασιδιάρης σχολίασε και το θέμα της πιθανής ένταξης του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως οι πόρτες του κόμματος είναι ανοιχτές για όλους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δεχτούν κάποιον ως μεσσία ή αρχηγό.