Ιωάννης Δριβελέγκας στο radio1d.gr: “Για το χρέος ο Σαμαράς στο Βερολίνο”

Την πεποίθησή του ότι ο Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει στο Βερολίνο για να κουβεντιάσει με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ το ζήτημα του ελληνικού δημόσιου χρέους και της βιωσιμότητάς του, εξέφρασε μιλώντας στο radio1d.gr ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ και Ε’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Δριβελέγκας.

Ωστόσο, δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη θέση που θα τηρήσει στη συνάντηση και τα επιχειρήματα που θα επικαλεστεί, ο Αντώνης Σαμαράς.

Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, ο κ. Δριβελέγκας τόνισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να βελτιώσει το επικοινωνιακό προφίλ του και να ρίξει γέφυρες στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας, υπενθυμιζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Άγιο Όρος. 

Αναφερόμενος στη παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην 79η ΔΕΘ, ο κ. Δριβελέγκας κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσγειωθεί στη πραγματικότητα. “Τώρα που βγαίνουμε από το δρόμο του μνημονίου, είναι άδικο για τον ελληνικό λαό να ξεκινήσει από την αρχή. Πρέπει επιτέλους να μάθει την αλήθεια”, είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, κάλεσε τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείψουν τις προσωπικές στρατηγικές και να δουλέψουν όλοι μαζί για την ενότητα και την ανασύνταξη της Δημοκρατικής Παράταξης. 

 

Άγγελος Αγγελίδης

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr