ΗΠΑ: Δολοφόνος προκαλεί την αστυνομία – Βρείτε με αν μπορείτε

Στο κυνηγητό ενός δολοφόνου έχει προβεί η αστυνομία στο Πορτ Ορκαρντ της Ουάσινγκτον, μετά από τη δημοσίευση φωτογραφίων μιας νεκρής γυναίκας στο διαδίκτυο, ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της.

 

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες όταν ένας συγγενής ανακάλυψε το θύμα, που αναγνωρίστηκε ως η Αμάντα Λιν, στο διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης.

Οι αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 33χρονο Ντέιβιντ Κάλακ, που ήταν ο σύντροφός της.

Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Σκοτ Γουίλσον δήλωσε πως είδε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στις δύο ιστοσελίδες μαζί με μια δήλωση, προφανώς του Κάλακ. Η δήλωση περιέγραφε πώς η γυναίκα πάλεψε και πώς θα βρισκόταν το πτώμα της. Ο συγγραφέας έγραψε επίσης για τα σχέδια να δολοφονηθεί από την αστυνομία.

«Οι φωτογραφίες δείχνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες» δήλωσε ο Γουίλσον. Και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ γραφική απεικόνιση ισχυριζόμενος πως επρόκειτο για σκηνή εγκλήματος, είμαστε υποχρεωμένοι να το λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Οι φωτογραφίες που δείχνουν το πτώμα μιας γυναίκας αναρτήθηκαν στον ίδιο διαδικτυακό χώρο που νωρίτερα φέτος είχαν ανέβει εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στα σημειώματα, ο δολοφόνος έγραψε: «Ήθελα απλά να μοιραστώ τις φωτογραφίες πριν με βρουν».

 

Πηγή: Sky News