Κ. Δαμαβολίτης στο radio1d.gr: “Ήταν μονόδρομος όλη αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων”

“Ήταν μονόδρομος όλη αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων. Δηλαδή ήδη έχουμε δοκιμάσει το μοντέλο της υπακοής” δήλωσε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δαμαβολίτης Κώστας.

 

“Οι προτιμήσεις του εξωτερικού τις περισσότερες φορές μάς βγαίνουν ξινές” επεσήμανε ο κ.Δαμαβολίτης αναφερόμενος στα λεγόμενα από το εξωτερικό που θα ήθελαν το ‘Ποτάμι’ στη θέση των ΑΝΕΛ αναφορικά με τη ‘συγκατοίκηση’ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στη συνέχεια ο Κώστας Δαμαβολίτης, κάνοντας λόγο για την πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λευκωσία και τα βήματα που δεν πρέπει να λέγονται στον αέρα αναφορικά με την ΑΟΖ και πως θα πρέπει να μετριώνται πολύ οι συνέπειες του κάθε βήματος, είπε ότι η θέσπιση της ΑΟΖ είναι στη διακήρυξή μας, θα επιδιώξουμε να γίνει το συντομότερο και τέλος πως “η Κύπρος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα το οποίο μάς δείχνει τα βήματα”.

 

“Δημιουργείται μία τάση ζηλοτυπίας διότι ενώ μάς είχαν έξω από τη Βουλή και περιμένανε μετά τις εκλογές να προχωρήσουν σε μνημόσυνο, αυτή τη στιγμή μάς βλέπουν ως κυβερνητικό οικοδόμημα” δήλωσε ο κ.Δαμαβολίτης για την ανακοίνωση από το ‘Ποτάμι’ που αφορούν σε έκθεση ιδεών των προγραμματικών δηλώσεων και κατέληξε “αυτές οι δηλώσεις δεν μπορεί να ληφθούν σοβαρά υπόψιν “.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr