Κακοκαιρίας συνέχεια -Βροχές και καταιγίδες

ΦΩΤΟ: MOTIONTEAM

ΦΩΤΟ: MOTIONTEAM

Βροχές και καταιγίδες στην ανατολική χώρα τοπικά ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά και τη βόρεια Εύβοια συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Πέμπτη.

Αναλυτικά:

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, στο Κεντρικό Αιγαίο βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νόμου, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση από το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.