Καλυψώ Γούλα, Συνάντηση με το ΔΣ της ΔΕΘ HELEXPO

Συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του διεθνούς εκθεσιακού φορέα της Θεσσαλονίκης είχε την Παρασκευή 19 Απριλίου η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Καλυψώ Γούλα, σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ, Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Αλέξης Ταξιρλής, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ, Θανάσης Δρογαλάς και oπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων, Αναστάσιος Κούρτης, συζητήθηκε η σημαντική ανοδική πορεία των τελευταίων ετών του εκθεσιακού φορέα, που από το 1926 αποτελεί σημείο αναφοράς, αλλά και πυλώνα ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Γούλα,η οποία για περίπου δύο χρόνια, μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο, συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ HELEXPO ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το σχέδιο ανάπλασης του εκθεσιακού χώρου, που έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Η υποψήφια ευρωβουλευτής, τόνισε ότι το σχέδιο ανάπλασης είναι μία μεγάλη πρόκληση για τη Διεθνή Έκθεση, καθώς θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Ταυτόχρονα, όμως, η υλοποίησή του που περιλαμβάνει τη δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου, επιχειρηματικού κέντρου, νέων εκθεσιακών χώρων και σύγχρονου συνεδριακού κέντρου, θα έχει πολλαπλά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη.

Μετά τη συνάντηση η υποψήφια ευρωβουλευτής, μαζί με τους κ.κ. Δρογαλά και Κούρτη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους της ΔΕΘ HELEXPO, τους οποίους συνεχάρη για τη δουλειά που κάνουν και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρίας.