Καμμένος: Όλα μπορούν να αλλάξουν αν δεχτούν την ελληνική πρόταση

Όλα μπορούν να αλλάξουν αν οι δανειστές δεχθούν τις ελληνικές προτάσεις, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο.

 

Η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη στις διαπραγματεύσεις με σκληρές απαιτήσεις που κανένας δεν μπορούσε να αποδεχτεί, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Mega.

 

Όπως είπε η κυβέρνηση ζητά από τον λαό να τοποθετηθεί με νηφαλιότητα. Εξέφρασε την άποψη ότι δεν κινδυνεύει η χώρα με έξοδο από το ευρώ γιατί δεν υπάρχει τέτοια νομική διαδικασία.

 

Σημείωσε με έμφαση ότι αν το Eurogroup αποδεχτεί την ελληνική πρόταση, που αρνήθηκε ως τώρα να συζητήσει μετά από αντίδραση 6 -7 χωρών, όλα αλλάζουν.

 

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πως το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

 

«Δεν θα δεχθούμε τον εξευτελισμό του έθνους, την εξαθλίωση των Ελλήνων» είπε, σημειώνοντας: «Ελπίζω ότι υπάρχουν φωνές στην ΕΕ που δεν ακολουθούν τη γραμμή Σόιμπλε, ότι πρέπει να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό».

 

«Τα τελεσίγραφα δεν ανήκουν στη δημοκρατική Ευρώπη» συνέχισε και υποστήριξε πως κινδυνολογούν όσοι μιλούν για κλειστές τράπεζες. «Δεν υπάρχουν εκβιασμοί, οι τράπεζες δεν θα κλείσουν» ανέφερε.