Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην εθνική Αθηνών-Λαμίας

Καραμπόλα 35 οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο 61ο χλμ. κοντά στα διόδια του Σχηματαρίου. Μία νεαρή γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά, απεγκλωβίστηκε και έδωσε σημεία ζωής, ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξέπνευσε. Αλλοι έξι πολίτες απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

 

Στην καραμπόλα εμπλέκονται ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και δύο νταλίκες, ενώ για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα οχήματα. Στην περιοχή βρέχει και το οδόστρωμα είναι ολισθηρό.

 

Στο οδόστρωμα όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα βρίσκονται διάσπαρτα αυτοκίνητα κατεστραμμένα και πολλά που έχουν μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα, όπως έδειξαν οι πρώτες εικόνες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ενα από τα ΙΧ είχε σφηνωθεί ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και ένα άλλο όχημα.

 

Στο σημείο της εθνικής οδού έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και πολλά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και γερανοί.

 

Λόγω του δυστυχήματος αυτή την ώρα στα παλαιά διόδια Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα, διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Σχηματαρίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ